ponedjeljak, 4. siječnja 2016.

Snapchat life hacks every user should know!☺️

Pozdrav svima. Danas je,as you can see,drugačija tema posta u pitanju. Opet su na temi life hacks,ali sada za snapchat,društvenu mrežu koja je trenutno i u zadnjih par mjeseci među najpopularnijim društvenim mrežama,a koriste ju osobito tinejdžeri diljem svijeta. Ako si i ti osoba koja koristi snapchat(bila početnik,ili se već dobro snalaziš),keep reading! :-)


#1
Snapchat ima dopušteni i određeni broj znakova,slova i brojki za opis neke slike. No,često ponestane mjesta kako bismo uspjeli nešto napisati.
Dosta ljudi zna za ovaj hack,dok ih se dosta pita kako to napraviti. 
Sve što trebate napraviti je otići u bilješke i par puta kliknuti 'novi red'. Poslije kopirajte cijeli taj prazni dio koji se označili,i zalijepite ga na snapchatu,na dio u koji pišete tekst. Sada ćete imati dovoljno mjesta za pisanje!


#2
Ako želiš dobiti 'tajni' filter tj.efekt bilo koje boje,sve što trebaš napraviti je uzeti onu opciju 'big text',kad su ti slova veća i bilo koje boje. Uzmi bilo koje slovo i stavi ga u željenu boju i povećavaj ga(zoomiraj) sve dok ne postane prozirno. Onda samo namjesti kako želiš da izgleda i na kojem položaju da bude i to je to!
Također,istu stvar možeš napraviti sa naljepnicama emoja! Zumiraj ih dok ne postanu transparentni i namjesti po želji. 
P.S.-na slici je ispalo ovako bezveze,mislim da je to meni nešto sa aplikacijom,ali trebalo bi dobro ispasti na vašim mobitelima. :-)


#3
Don't know is this very important,but okay. Ako pod značajkama 'discover' nađeš nešto smiješno,zanimljivo i slično,to možeš poslati nekome od prijatelja na snapchatu. Samo dugo drži taj dio koji ti se sviđa,pa imaš mogućnost crtati i pisati po tome i poslati bilo kome. :-)

#4
Jeste li znali da možete,dok crtate ili pišete velikim tekstom,dobiti bilo koju boju 'olovke' i teksta? Sve što trebate napraviti jest potegnuti prstom u određenom smjeru,ali je bitno da potez počne na paleti gdje su klasične boje. Nastaviš li potez gore ulijevo,dobit ćeš bijelu,dolje ulijevo ćeš dobiti crnu,a između sivu. I,također,u nekim prostorima između možeš dobiti neke druge nijanse ovih klasičnih boja,npr.tamno crvena ili smeđa,baby roza i slično. :-)

#5
Ako želiš u velikom tekstu imati svako slovo ili riječ različite boje,follow these steps. Vjerojatno znaš kako odabrati određenu riječ ili slovo-dugo drži jedno slovo ili riječ. Kad je odabrana,namjesti neku boju. I tako napraviš za svaku riječ ili slovo,i tvoj šareni tekst je tu!


#6
Ovo i nije neki hack,već kao mala obavijest,or something. Kad uđeš u inbox,to jest tamo gdje vidiš jesi li dobila kakvu poruku i slično,kada na vrhu klikneš 'snapchat' prikazat će ti se dvije brojke. Brojka s lijeve strane prikazuje broj poslanih snapova,a brojka s desne strane prikazuje broj primljenih snapova. :-)


#7
Ako se pitaš kako možeš staviti 2 ili više efekata odjednom,evo rješenja. Za početak,postavi neki efekt u boji. Na primjer,crno-bijeli. Zatim jednim prstom drži taj crno-bijeli efekt,a drugim listaj za temperaturu,sat ili kilometre. I zatim opet drži jedan efekt a treći postavi tako što opet držiš i listaš. Ispadne lokacija gdje si sad,ako imaš tu opciju. Isto tako je u videima. 

*na slici nisam stavila efekt gdje se nalazi lokacija jer ne bih htjela govoriti odakle sam,heh.*

#8
Vjerojatno ste se pitali što znače oni emoji do imena osobe kojoj nešto šaljete(možda često,možda ne). Što oni znače možete vidjeti u postavkama. Idete na settings --> manage --> friend emojis. Također,možeš ih i promijeniti po želji tako što klikneš na jednog i prikazat će ti se cijela lista emoja koje možeš postaviti umjesto tog već postavljenog. Ukoliko ipak želiš vratiti stari poredak,na dnu stranice imaš opciju 'reset to default'.

#9
Ovo je samo jedan drugačiji način za dulji tekst od dopuštenog. Neće biti onoliko dugačko koliko ti sama možeš kopirati,ali je praktično. Samo započni govoriti ali u modu kad ti mobitel snima glas i piše što čuje. Samo ti pričaj i imat ćeš dugačak tekst.☺️

#10
Last,but not least. Dakle,ako imaš neku sliku iz galerije koju preko snapchata želiš poslati nekom prijatelju i klasično uređivati,odi u galeriju i odaberi 'import to snapchat',tako nešto. Kad ideš nešto shareati negdje i slično,klikni one tri točkice na kraju opcija gdje piše 'more' i uključi to za snapchat. Ne znam radi li to na androidima,ali na iPhoneu radi. Nažalost,ta opcija ne dopušta dodavanje u my story,tako da za to možeš instalirati aplikaciju Snap Up. Samo odaberi sliku i dodaj ju na snapchat,uredi i slično.☺️



To je bilo to za ovaj post. Nadam se da vam se sviđa i da vam je život na snapchatu olakšan,lol. Naravno,ima još snapchat hackova,pa ako biste htjeli vidjeti još njih,slobodno recite. Čujemo se sljedeći put!❤️



4 komentara:

  1. Ohoo jedan od boljih postova:D Za dosta stvari nisam znala, odlično si to napisala♥

    OdgovoriIzbriši
  2. Odličan i koristan post !
    Pratim te,ako želiš možeš uzvratiti :)
    http://beautifulanduniqueforme.blogspot.hr/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala sweetie! Već sam učlanjena na tvoj blog,redovno ga čitam!❤️

      Izbriši