ponedjeljak, 26. listopada 2015.

How to make the best Halloween party✨

Bliži nam se Noć vještica il' ti Halloween. Moramo priznati da nas svih to barem malo privlači i da bismo barem jednom u životu htjeli imati pravi Halloween. Ako ne to,onda jednu dobru 'Halloween inspired' zabavu. Upravo daanašnji post bit će o tome. Jer,nažalost,Halloween nije naš blagdan već američki pa je jedino što bismo mogli napraviti jedna dobra zabava i sleepover. Uglavnom,krenimo!

1.-No phones allowed! :')
Odmah da naglasim,isključite ili barem ne koristite previše mobitele. Sleepover samo s mobitelima i buljenjem nije ništa. Ne vrijedi tako. Zato,ostavite mobitele i radite nešto pametnije i zabavnije.
 
2.-Room decoration!
Kako bi sve bilo više u stilu i duhu Halloweena i kako ovo ne bi bio samo običan sleepover,bilo bi potrebno malo urediti sobu. Prvo,najbitnije,sredi kako treba sobu i dodavaj ukrase. Recimo,na jedan konop možeš isprintati ili,ako si dobra u crtanju,nacrtati puno malih bundeva kao izrezbarenih. Zakačiš ih na konop i objesiš od jednog do drugog zida u sobi. To je samo jedna od milijun ideja koje postoje. Još jedna onako 'spooky' ideja je da napraviš nekoliko glava crne mačke. Trebat će ti crni papir i škare. Samo nacrtaj glave i izreži ih,a kako bi sve bilo bolje probij im oči i zakači na božićne lampice. Oči će svijetliti i imat ćeš baš neke prigodne ukrase za Halloween.


3.-Snacks!
Ma kakav je to party bez nekih malih snackova,onako usput? Možeš kupiti razne grickalice ili nešto sama napraviti(par ideja sam dala u posljednjem postu),a čak bi bilo fora i napraviti neke 'halloween inspired' snackove,recimo,ispeci neke keksiće(a može i muffine) i pokušaj naći neke kalupe u obliku duhova pa ih i obojati onom jestivom bojom ili nekim bijelim preljevom(npr.rastopljena bijela čokolada). Na youtubeu sada ima tona videa baš o tome pa ako ćeš raditi halloween party,svakako ih pogledaj.

4.-Movie time!
Također,na Noć vještica nezaobilazni su filmovi,of course. Obično se gledaju neki horori ali ako se malo i bojite horora kao moje prijateljice i ja(😂),neće škoditi ni neka dobra komedija. Komedije definitivno uvijek pale! Neki od horora koje možeš pogledati su Mama,Poltergeist,Anabelle i drugi,više ih možeš naći na Filmoviti.☺️pripremite kokice i još neku hranu i gledajte. Na sreću,uvijek ako je horor prestrašan možete ga ugasiti,huh.

5.-Music
Iako je Halloween koji možda i ne povezujemo previše sa muzikom,ipak je sve ovo zajedno jedan spektakularni sleepover koji vjerojatno zahtijeva barem malo muzike. Na vama je da birate kakvu ćete,ali ples i pjevanje na sleepoverima,pa i na ovom drugačijem,su ono 'must-have'.

6.- Scary stories.
Uzmimo u obzir da je Halloween,pa ono. Neka jedna po jedna priča i izmišlja neke strašne priče. Vjerojatno ćete se isprepadati,ali i smijeh će biti tu čim budete promatrale vaše reakcije i izraze lica,haha. Ugasite svjetla i uzmite malu lampu i usmjerite ju prema sebi,ako vi tada pričate priču. Tako se izmjenjujte i dodatno upotpunite cijelu zabavu. I od horora i od ovoga možda možete imati noćne more,to je istina,ali barem ste zajedno i svjesne ste da je sve to samo izmišljotina,lol.

7.-Selfie-Mania!
Još nešto prilično potrebno su selfiji tj.slike za uspomenu tog sleepovera. Cijela zabava ostat će u sjećanju,a i na fotografijama. Tako da,što više reći? Možete čak i napraviti jedan kutak za photobooth ili obično slikavanje za uspomene. U jednom kutku možeš na zid okačiti neke one baš 'party resice' ili nešto što će pozadinu učiniti zanimljivijom nego obični bijeli zid. Ako imate za taj photobooth one brkove i ostale 'ukrase' za slike,odlično će biti iskoristiti ih,a ako nemaš možeš ih čak i isprintati i zakačiti na štapiće. Sve će zajedno dodatno učiniti zabavu još boljom nego što i već je.


Moglo bi se reći da je ovo kraj ovog posta,nadam se da vam se svidio i da će vam koristiti neke ideje ako planirate raditi Halloween party. Pišite mi mišljenja na ask ili dolje komentare,znate da mi u svakom slučaju znači. Ly.❤️

Nema komentara:

Objavi komentar