petak, 23. listopada 2015.

10 beauty hacks every girl should know!☺️

Hello everyone. Danas,kao što vidite u naslovu,pišem neke beauty hackove o šminci i,općenito,ljepoti i tim ženskastijim stvarčicama,huh.
Ne želim sada duljiti,pa krenimo odmah.

Hack 1!
Pretpostavljam da većina vas ovo zna,ali eto. Dakle,umjesto da,kako biste prekrili podočnjake,stavljate točkice korektora,napravite preko podočnjaka korektorom kao malo trokut. To kako treba razmažite i bolje će prekriti podočnjake.

Hack 2!
Ako vam one male šnalice,slične feretama,jednostavno ne stoje kako treba i stalno se pomiču,prije nego što ih stavite u kosu ih sprejajte sa lakom za kosu jer će tako malo očvrsnuti i bit će bolje.

Hack 3!
Kako bi ti ruž za usne dulje trajao i kako se ne bi razmazivao,nakon što si ga nanijela uzmi suhu maramicu i nasloni ju na usne. Preko maramice malo nanesi pudera(baš na maramicu) i,vjerovala ili ne,ruž će dulje ostati.

Hack 4!
Ako si ljubiteljica parfema,ali te nervira što parfem brzo gubi miris,prije nego što staviš parfem na ta mjesta nanesi vazelin koji će očuvati miris parfema cijeli dan.

Hack 5!
Nokti pucaju mnogim ljudima i to ih strašno nervira jer to nikako ne mogu prekriti,a tako žele nalakirati nokte. Ako si jedna od njih,naravno uz njegu noktiju redovno,kada želiš nalakirati nokte prvo stavi jedan sloj bezbojnoj laka samo na vrhove noktiju tj.ispucale dijelove. Kad se osuši,onda nanosi neki drugi lak u boji.

Hack 6!
Ukoliko ti se zna dogoditi da ti se maskara osuši i jednostavno više nije kao nova,a znaš da se ne isplati kupovati novu,imam jedno jako dobro rješenje. Sve što trebaš napraviti je u neku posudu ili čašu uliti vode i ostaviti u mikrovalnoj dok voda ne bude vruća. Kad se ugrijala,stavi maskaru u vodu par minuta i poslije ju izvadi. Vidjet ćeš veliku razliku.☺️

Hack 7!
Posljednji put kad sam pisala neke hackove sam sličan spomenula,no ipak evo i ovdje jer je vezano za šminku.
Dakle,ako nikako ne možeš lijepo nanijeti tuš i stalno sve pogriješiš,uzmi selotejp i prvo ga zalijepi na ruku da malo izgubi ono ljepilo. Zatim ga zalijepi kraj oka u stranu(vidiš na slici) tj.na područje gdje ide 'krilo' tuša i samo tako nanesi tuš. Lako je a ispadne lijepo.


Hack 8!
Još jedan učinkovit način kako bi ruž ostao dulje na tvojim usnama i ne bi se previše razmazivao je da prije nanošenja ruža na usne naneseš neko obično bezbojno labelo. Takva su obično ona hidratantna labela pa je to još jedan plus za tvoje usne!

Hack 9!
Ovaj hack je više vezan za nakit i to,ali eto,kad sam vidjela baš mi je bilo fora a i jako korisno,pa zašto ne?
Uglavnom,ako ti se ponekad dogodi da izgubiš onaj dio naušnice što se stavi straga,kako da objasnim,možeš s olovke izrezati gornji dio gumice i poslužit će,barem dok ne uspiješ pronaći taj dio.☺️

Hack 10!
Ako se šminkaš za školu i ujutro ne stigneš ništa posebno nanositi na područje oko očiju i kapke,kako bi izgledala razbuđenije(a uz to i šminka izgleda prirodnije),možeš bijelim sjenilom samo malo naglasiti unutarnje kutove očiju.😄

Iiii,to je to za ovaj post. Nadam se da su vam neki hackovi odavde pomogli i da će biti korisni. Svakako mišljenje ostavite u komentaru ili na asku,a mi se vidimo u sljedećem postu. Xoxo,M.❤️

2 komentara: