srijeda, 16. ožujka 2016.

#PinswithM: 3 healthy drink ideas | Pinterest inspired❤️

Pozdrav svima! Još jedan post je tu! Dobrodošli u još jedan post serije 'PinswithM',odnosno post o stvarima koje sam vidila na pinterestu i koje želim podijeliti s vama. Danas sam vam pripremila 3 ideje za zdrava pića,inspired by pinterest,of course. So,let's get started!☺️

1.-Blueberry/Peach and oat smoothie! 
Dakle,ovo su dva recepta u jednom jer se rade na isti način,samo se razlikuju u tome je li od borovnica ili od breskve,lol.
Sastojci koji vam trebaju za ovaj preukusni voćni smoothie su:
Pola čaše zobi,1 i pol čaša smrznutih borovnica ILI breskvi,1 čaša jogurta od vanilije,pola čaše mlijeka,1 velika žlica meda,1/4 male žlice ekstrakta od vanilije,1/4 male žlice cimeta-a ako radite smoothie s breskavama-cimeta stavite pola male žlice,a ne 1/4.
Upute:
Stavite zob u blender i izblendajte/izmiksajte dok ne postane smjesa. Dodajte smrznuto voće(borovnice ili breskve),jogurt od vanilije,mlijeko,med,vaniliju i cimet. Kad sve dodate,samo blendajte dok ne dobijete dobru smjesu. 
I,poslužite odmah.☺️


2.-Frozen mango lemonade
Čim se spominje limunada,znači da u ovom tako osvježavajućem piću ima i drugih sastojaka osim manga. Definitivno svima preporučam da probaju ovo jer je odlično,a osobito će poslužiti po vrućinama ljeti.
Dakle,sastojci koje trebate su: 5 limuna,3/4 manga,pola čaše šećera,11/2 čaša vode i 5 do 6 kockica leda.
Upute:
Iscijedite taj limunski sok u blender. Izrežite mango i dodajte ga u blender. Zatim,dodajte vodu,šećer i led i blendajte dok ne postane lijepo,haha. Smooth,you know. I uživajte!☺️


3.-Orange creamsicle smoothie
Sve neki smoothieji,ali to je uglavnom jedina vrsta zdravog pića. Vjerujte mi,ovaj će se svidjeti svima koji vole voćne sladolede,jer ima gotovo isti okus.
Za ovo predobro 'djelo' treba vam: 1 smrznuta banana,1 oguljena naranča,pola čaše običnog grčkog jogurta(probajte s onim Dukatosom),pola žličice ekstrakta od vanilije,1 čaša mlijeka i med za bolji okus,iako nije obvezno.
Priprema je lagana,kao i kod svakog smoothieja. Samo smiksajte sve sastojke u blenderu i uživajte!☺️


I to je to za ovaj post,nadam se da vam se sviđa i da ćete isprobati koji smoothie odavde. Ako probate,svakako mi napišite kakav vam je,sviđa li vam se i slično. U komentare i na ask mi pišite mišljenja,a mi se vidimo idući put. Love you.❤️

2 komentara:

  1. Jako mi se sviđa što si napisala ovakav post, jer vjerujem da mnoge zanima i da žele ovako nešto sebi pokušati napraviti, tako da je definitivno mnogima korisno ♥♥♥

    OdgovoriIzbriši