četvrtak, 18. veljače 2016.

#PinswithM: 2 easy sweet snack ideas | Pinterest inspired

Pozdrav svima i dobrodošli u još jedan post. Žao mi je što opet nisam dosta vremena objavljivala post,imala sam i zapravo još uvijek imam nekih problema s mobitelom,lol. Uglavnom,da ne duljim,danas se radi o još jednom postu u seriji #PinswithM,odnosno postovima koji su inspirirani društvenom mrežom 'Pinterest'. U ovom postu,donosim vam 2 ideje za slatka jela,neke slatkiše,jer-tko im može odoliti? 
Let's get started!☺️


#1-Snickers cheesecake in a bowl☺️
Ovo tako dobro izgleda,svi moramo priznati! 
Za ovaj snack od snickers čokoladice,trebat će ti: 80 dag krem sira,34 dag preljeva od karamele,pola čaše šlaga(sour cream),jedna četvrtina šećera u prahu i 3 Snickers® Xtreme čokoladice (ili više takvih malih) izdrobljenih u male komadiće.

Priprema:
Krem sir stavite u neku zdjelu i tucite mikserom("whip") dok ne postane 'pahuljasto'("fluffy"). Trebalo bi trajati oko 1 minutu.
Umiješajte šlag,šećer u prahu i preljev od karamele. Malo promiješajte,a zatim dodajte usitnjeni Snickers. Ništa više-samo poslužite.
Može se servirati sa komadićima jabuke ili nekog drugog prigodnog voća po tvojem izboru. A može,naravno,i bez ičega više.☺️



#2-No-bake cake batter truffles!
I ovo je izgledom privlačno,a i okusom,hehe.
Za ovo divno 'djelo' trebaju ti: 10 žlica omekšanog maslaca,11/2 čaša miksa za kolače(u originalnom receptu-Funfetti Cake Mix),pola čaše granuliranog/kristal šećera,pola čaše brašna za sve namjene,2 žličice(male) ekstrakta od vanilije,jedna trećina čaše šarenih mrvica(sprinkles),45 dag kore badema vanilije("vanilla almond bark),1 mala žličica biljnog ulja,još malo šarenih mrvica for topping!

Priprema:
Koristeći sjeckalicu za hranu/mikser,miješaj maslac,cake mix,šećer,brašno i ekstrakt od vanilije sve dok se ne oblikuje tijesto. 
Stavi tijesto u veliku zdjelu i pomiješaj sa šarenim mrvicama.
Pomoću 1 žlice,uzmi tijesto i rolaj ga u male kuglice. Stavi kuglice na papir za pečenje i stavi ga u freezer oko 10 minuta. 
Dok se kuglice hlade,rastopi onu bademovu koru u mikrovalnoj sve dok ne postane glatko. Kad bude glatko,umiješaj biljno ulje.
Koristeći vilicu,umoči kuglice u rastopljenu koru badema vanilije. Opet sve kuglice postavi na novi papir za pečenje. Na vrh nanesi još malo šarenih mrvica i sve kuglice na istom papiru ostavi u hladnjaku minimalno 20 minuta. Izvadi iz frižidera kad se rastopljena kora tj.'preljev',u ovom slučaju,ne stvrdne. Sada,samo serviraj!☺️

Iii to je to,drage moje,za ovaj post. Nadam se da vam se sviđa. Pišite mi najiskrenija mišljenja u komentare ili na ask,a ako ih imate,svaakako želim čuti i zamjerke i savjete od vas. Također,ako ste probali ikoji recept iz ovog posta,napišite mi kako je ispao,čisto da znam,hehe. Do sljedećeg posta,M.❤️

Nema komentara:

Objavi komentar