utorak, 29. prosinca 2015.

New Year's Eve Party☺️

Prije nego išta kažem vezano za uvod u post moram nešto važnije reći. Ne znam zna li itko,vjerojatno ne,ali nema veze. Znači,danas je točno godinu dana od osnivanja ovog bloga. Imala sam više blogova,tj.pokušaja ali na kraju je ovo nešto što je proizašlo iz truda. Nisam puno postigla,ali sretna sam sa svim. Zahvaljujem se na svim potporama i podršakama,pohvalama,komentari-ma i svemu što se radili kako bi ovaj blog bio bolji. Svakome zahvaljujem,svakome tko je barem pročitao jedan cijeli post. Lijepo sam se s vama zabavila i nadam se da ću i ubuduće. Volim vas sve puno!❤️ 
P.S.-nažalost,neće biti nikakvog giveawaya ili nečega kao proslava,žao mi je.

A sad prijeđimo na post. Današnja tema posta je party za proslavu Nove godine,2016. Sličan post za sleepover sam već nedavno pisala pa je ovo dosta slično. Uglavnom,dat ću vam par savjeta i svega toga o tome kako prirediti što bolji party s prijateljicama. Krenimo! :-)

#1-Napravi plan zabave
It may sound weird,but.. Korisno je napraviti plan za bilo što,osobito za neke zabave kao što su ove. Nije bitno gdje se održava zabava(kod tebe,kod prijateljice...) ali u svakom slučaju neka ti prijateljice pomognu ili ti pomozi njima napraviti plan. Isplanirajte što ćete točno sve raditi,napravite kao neki raspored aktivnosti. Jer,nije zanimljivo na tulumu ako ima 'šupljih minuta'. Također,napravi popis svih uzvanika tj.gostiju na toj zabavi kako ne bi nikoga zaboravila. ☺️


#2- Leave your phones!
S mobitelima vam se možda zabava čini bolja,ali definitivno tako nije. Na kraju,svi završite ležeći u krevetu i buljeći u mobitel. To nije ono najbitnije na zabavama. Sama riječ 'zabava' kaže da se treba stvarno zabaviti,a ne tipkati na mobitel all the time. Tako da,ostavite ih negdje na stolu i to je to,do kraja zabave ih zaboravite.


#3-Make some treats :-)
Bez nekih slastica,kolačića i općenito hrane,tulum ne može biti dobar. Potrudi se i pronađi na internetu par recepata. Pokušaj ih napraviti. Možeš čak pozvati i najbolju prijateljicu da dođe još prije početka tuluma pa da zajedno radite kolače,tako će biti zabavnije,a možda i bolje ispadnu te slastice. :-)


#4-Photoshooting☺️
Kakav je party bez odličnih selfija? Neka netko od ekipe donese jedan selfie štap,a ti se potrudi nekako ukrasiti kut svoje sobe ili kuće da bude kut za photoshooting i photobooth. Nabavi razne dodatke,također(mačje uši,brkovi,neke velike naočale i slično). :-)


#5-Music and dance!
Bio to mali party i sleepover ili ogroman party kao u filmovima,jel,svakako se bez muzike i plesanja ne može. Napravite playlistu,uzmite zvučnike i pustite muziku. Plešite,pjevajte,zabavljajte se!

#6-Fav Activities!
Ako organiziraš mali party s par prijateljica,ovo je vrlo bitno. :-)
Sigurno imate neku zajedničku aktivnost koju volite raditi. Ako ništa,tračajte i pričajte. U svakom slučaju,dosjetite se nečega takvog i  ispunite si vrijeme tako. :-)

And,yes,that's it for this post. Nadam se da vam se sviđa. Pišite mi mišljenja dolje u komentare i na asku! See you next time. Xoxo,M.❤️

2 komentara:

  1. Odličan post! Sretna ti godišnjica bloga ii nadam se da ćeš još dugo biti s nama.
    Kao mali savjet htjela bih ti predložiti da dodaš gadget 'Čitaoci', tj. sljedbenici, followers ili kako god. Tako će se ljudi moću učlaniti u tvoj blog i pratiti postove.
    Sad da se još nadovežem na post, mrzim dok svi tipkamo po mobitelima. Tako dok nas petero ode na kavu svi samo bulje u mobitel pa se 'igramo' i svi ostavimo mobitele na stolu i moramo pričati i ne smijemo ih dirati hahah.

    OdgovoriIzbriši
  2. Puno ti hvala,jako mi znači! Na ovom predlošku se,ja mislim,ne može dodati taj gadget,inače sam to planirala. A o mobitelima,haha,nemam što reći,lol. Opet,hvala ti puno!❤️❤️

    OdgovoriIzbriši